Grown by Nature

Hortus 2 Work is regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Solliciteer direct!

Hortus in futuro

hortus 2 work

De tuinbouw is een grote sector waar veel werk in is. Doordat Hortus 2 Work onderdeel is van de Hortus Groep hebben we de opvulling van vacatures zelf in de hand. Hierdoor kunnen we onze medewerkers zo veel mogelijk voordelen aanbieden.

“Onze zorg is gemotiveerde werknemers uit te zenden binnen de Hortus Groep. Full service en snel aan het werk!”

Wij streven naar perfectie!

Doordat we de werving en selectie van medewerkers in eigen beheer verzorgen komen daar een aantal voordelen bij kijken. Zo doorlopen al onze medewerkers hetzelfde proces waardoor ze allemaal dezelfde rechten en kansen hebben. Doorgroeien wordt altijd gestimuleerd, hiervoor is een opleiding of ervaring geen must maar altijd een mogelijkheid. Heb je interesse om bij hortus groep te komen werken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Door de diverse locaties is er altijd wel een vacature vrij voor jou!

Wij streven naar perfectie!

NEN 4400-1

NEN 4400-1

SNF

SNF

Huisvesting

Hortus2Work stelt woonruimte ter beschikking voor haar arbeidsmigranten. Om de kwaliteit van deze woonruimte en daarmee de leefomstandigheden van de arbeidsmigranten te waarborgen voeren wij het SNF Keurmerk (Stichting Normering Flexwonen). Het SNF ziet er op toe dat de woonruimte voldoet aan de eisen die worden gesteld aan woonruimte voor arbeidsmigranten. Bedrijven die in het register worden opgenomen worden jaarlijks gecontroleerd. Voor ons is dit belangrijk omdat wij onze arbeidsmigranten gemotiveerd willen houden en dat betekent dat wij onze verantwoording voor hun welzijn moeten nemen. Een ander belangrijk item in het kader van het welzijn van onze medewerkers is ons antidiscriminatiebeleid.

Hortus2Work hecht ook aan een goede relatie met de medebewoners in de buurt waar onze mensen gehuisvest worden. Een goede communicatie daarbij is belangrijk. Wij zijn daarom altijd bereikbaar op 077-3241141 of per mail op administratie@hortus-groep.nl

In contact komen met hortus 2 work?

Vul dan het onderstaande formulier in.

Op een andere manier contact met ons opnemen? Contact